Při objednávce nad 2000,- Kč máš dopravu zdarmaaaa! (platí jen pro GLS)

Znáš sílu proteinů Veselé Veverky?

Proteinové nápoje jsou často vnímané jako doplněk jen pro kulturisty a aktivní sportovce. Víš, že z aminokyselinami nabitého šejku můžeš benefitovat i ty? Ani nemusíš zvedat denně 100 kg na bench!

Velká nádoba plná prášku a s obřím nápisem PROTEIN. Už jste ji jistě potkali u některého z kamarádů. Proteiny byly dlouhá léta vnímané jako doplněk výlučně kulturistického života, přitom si lahodné nápoje může umíchat prakticky kdokoliv. Nestíháš jídlo? Zkus protein!

Název protein není náhoda. Když se podíváš na složení, uvidíš seznam, který obsahuje paletu aminokyselin, které tvé tělo potřebuje a velice ochotně si na nich pochutná. Po kvalitním tréninku z nich tělo buduje omračující svalovou hmotu, ne-sportovci pomohou proteiny vylepšit nutriční hodnotu jídla, na které máš třeba chuť, ale ne vždy obsahuje celé spektrum živin. Důležité jsou proteinové doplňky ve zdravotnictví, kdy ležící pacient může trpět úbytkem svalové hmoty a tzv. sipping může pacientovi pomoci projevy tohoto jevu zbrzdit.

Na proteiny se často pohlíží jako na anabolickou berličku. Opak je pravdou! Proteiny Veselé Veverky v sobě nemají žádnou „chemku pro sypače“. Pojď se podívat složení na zoubek a uvidíš, že tam nic špatného není. Vše má své pevné místo.

Návrh bez názvu (7)

Lyofilizované ovoce

Lyofilizace neboli sušení mrazem je moc fajn výdobytek 20. století. Ovoce si zachová nejen krásně pestrou barvu i tvar. Nejlepší na tom jsou kompletně zachované živiny, vitamíny, minerální látky, zkrátka jako v létě! Postup je jednoduchý: 

  1. ovoce se nejprve zmrazí na - 80  °C,
  2. zmrzlé kousky putují do sušičky, kde se voda ve vakuu vypaří,
  3. teplota se postupně zvyšuje, vakuum snižuje a ovoce si ta zachová výše zmíněné vlastnosti.

Proteiny Veselé Veverky dodávám hned ve třech omračujících chuťových variacích. Sluncem provoněné jahody, sametové maliny a nebo tropicky sladká chuť banánů s čokoládou. Výběr je jen na tobě!

Návrh bez názvu (6)

Podivně znějící Acetyl L-Carnitin

Zní chemicky a děsivě, jedná se však o látku tělu vlastní. L-karnitin je důležitou složkou energetického metabolismu – spalování tuků. V každé buňce svého těla máme tzv. mitochondrie, což jsou buněčné organely a fungují jako energetická továrna. Zpracovávají za pomoci složitých biochemických reakcí látky z naší stravy, ze kterých pak vyrábí buněčné palivo. A právě tyto mitochondrie dokáží L-karnitin pořádně využít.

Samotné tělo si L-karnitin umí samozřejmě vyrobit samo v játrech a acetyl-L-karnitin je pak čistá bioaktivní forma, která je velmi výhodná pro transport po těle a k místu určení. Je proto vhodné si tuto látku pozvat do svého jídelníčku, pokud uvažuješ o redukčním tréninku. Tělo efektivněji zpracovává tukové zásoby a dochází ke stimulaci mozkové činnosti. 

Tělo může mít za určitých okolností zvýšené nároky na množství L-karnitinu:

1) při veganství,

2) při pravidelné fyzické aktivitě, kdy dochází k jeho vyčerpání

3) při hladovění (dietách)

4) od středního věku

5) při těhotenství (kojení)

6) při únavě


Často můžeš narazit na názor, že nadměrná konzumace proteinů ničí játra a ledviny. Jistě, všeho moc škodí, ale pozor by si v tomto případě měli dávat opravdu jen lidé trpící nějakou nemocí jater či ledvin. Zdravý jedinec si může beze strachu dopřát lahodnou svačinku. Navíc tahle příprava je nejjednodušší na světě! Vezmeš protein, zaliješ vodou / odtučněným mlékem a nebo rostlinným, zašejkuješ a piješ.

Jestli jsem ti alespoň trochu vysvětlila svět proteinů a uvažuješ nad koupí, rozhodně neváhej. Proteiny Veselé Veverky jsou ochucené lahodným lyofilizovaným ovocem, obsahují jen kvalitní bílkoviny, které najdeš i ve své běžné stravě. Protein je jen koncentrovanější a pohodnější forma. Pokud z nějakého důvodu potřebuješ vyšší příjem bílkovin, neváhej a šejkuj!

Křupej a bav se!
Veselá Veverka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz