Jahody sušené mrazem 10G

Neohodnoceno
33 Kč
Skladem (> 5 balení)
  • Složení: jahody
  • Země původu: Čína,

  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Nutriční hodnoty

    Energetická hodnota (Kcal) 286
    Energetická hodnota (Kj) 1200
    Tuky (g) 3 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0
    Sacharidy (g) 50 z toho cukry (g) 50
    Vláknina (g) 15 Bílkoviny (g) 7
    Sůl (g) 0 Hustota g/cm3 0.12

    Popis

    Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť, barvu a strukturu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

    Jahody obsahují velké množství vitamínu C a organických kyselin. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra a vápník.

    Vlastnosti:

    • Obsahují antioxidační látky
    • Mají ochranný účinek na nervové buňky
    • Jedná se o rostlinné antibiotikum - podporují vylučování kyseliny močové, doporučují se proto při dně a revmatu
    • Pomáhají předcházet arterioskleróze a brzdí její další postup
    • Řadí se mezi ovoce s nejnižším obsahem kalorií – jsou tedy vhodnou stravou při různých dietách včetně těch redukčních a očistných
    • Snižují syntézu cholesterolu v játrech

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Sušené ovoce
    Hmotnost: 0.01 kg
    SLOŽENÍ: Bez lepku, Bez SO2, Bez přidaného cukru, Bez éček
    Složení: jahody
    Nutriční hodnoty: Kcal: 286, KJ: 1200, Tuky: 3,7, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3, Sacharidy: 50,9, z toho cukry: 50,6, Vláknina: 15,1, Bílkoviny: 7,6, Sůl: 0
    Země původu: Německo
    Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz