OVESNÁ KAŠE S LYOFILIZOVANÝM OVOCEM A PEKANOVÝMI OŘECHY

Co si představíte, když se řekne snídaně? Nám se rozhodně vybaví teplá ovesná kaše, která nás svou vůní probudí a nastartuje na celý den. Samozřejmě si můžete koupit instantní kaši v sáčku, ale není nad ten pocit si připravit vlastní. Domácí ovesná kaše Vás zasytí a navíc je bez veškerých aromat a sladidel, které se přidávají právě do instantních kaší. A jak si připravit naší ovesnou kaši s lyofilizovaným ovocem a pekanovými ořechy? Čtěte dál, nebude Vás to stát moc času (vaření ani čtení). :-)

 

Na 2 porce budete potřebovat:

120g ovesných vloček

300 ml ovesného nápoje 

2 – 3 lžíce medu nebo dle chuti

Na ozdobu:

Lyofilizované ovoce

Pekanové ořechy

Čerstvé ovoce

Postup:

Tip Veselé Veverky:

Med můžete vyměnit za ořechový krém, který vaše chuťové buňky jistě ocení. Zejména ty hříšné :-)

 

Za recept děkujeme Lucce.  

Dobrou chuť Vám přejí holky z LuTe!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz