Při objednávce nad 2000,- Kč máš dopravu zdarmaaaa! (platí jen pro GLS)

Výhodné boxy od Veselé Veverky

Vymýšlet dárky může být někdy fakt těžký. Všichni jsme zažili ten pocit: „Co tak dát člověku, který má všechno?“. No a já ti nesu nesu odpověď! Dej mu kvalitní oříšky a sušené ovoce. 

 

Dárek je udržitelný, jídlo boduje vždycky a navíc je krásně zabalený. Prostě hotový poklad, který vydrží až 3 měsíce od zabalení. Boxy od Veselé Veverky jsou to pravé ořechové!

 

Jaké máš tedy možnosti?

FITNESS BOX

WEB blog - v článku (4)

Až po okraj nadupaný oříšky a sušenými plody, které by rozhodně neměly chybět ve výbavě každého nabušeného sportovce. A vlastně ani nemusíš být sportovec! Tyhle oříšky jsou super parťákem i na procházku a nebo jen stezku vedoucí k udržitelnějšímu a uvědomělému životnímu stylu. Společnost na cestě ti budou dělat například mochyně peruánská, pistácie, sušené brusinky a už jste se všichni seznámili s goji? Sporťákova výbava čeká na tomhle odkazu!


OŘECHOVÝ BOX

WEB blog - v článku

Odvážíš se nakouknout pod skořápku tomuhle kulišákovi? Při otevírání si bude každý obdarovaný připadat jako Popelka, protože i tady najdeš hotový ořechový poklad! Ať už si ujíždíš na kešu, para, lískáčích a nebo neodoláš vlašským ořechům, tady je najdeš všechny pohromadě a ještě porci ořechů navíc. Ořechový box najdeš tady!

 

SLANÝ BOX

WEB blog - v článku (1)

Mlsná občas překvapila každého! Ale pro ty, kdo nejsou z cukru, je tady tenhle slaný box. A neboj, solné doly to přežily, protože jsem solila jen jemně. Absolutní top jsou samozřejmě solené kešu
a uzené mandle. Měj po ruce i něco k pití, protože z této ořechové kombinace budeš mít sucho
v ústech! 
Box nad zlato číhá zde!

 

DEGUSTAČNÍ BOX

WEB blog - v článku (3)

S tímhle boxem se z tebe stane hotový oříškový sommelier (nevylučuje se ani zkusit si u toho počínat jako pravý sommelier). Nicméně aby to nebylo monotónní, při ochutnávání narazíš i na vzpomínky z dětství v podobě sušených meruněk a u nový preclíků v jogurtu roztaješ rychleji jak první sníh. Pozvánku na degustaci najdeš tady.

 

OVOCNÝ

WEB blog - 1

Tenhle box v sobě ukrývá esenci léta a opojnou vůni ovocného sadu. Ještě od sluníčka horké hrušky, když si vychutnáváš jejich máslovou chuť a díky ananasovým kolečkům bude i ta nejzamračenější obloha najednou prosvícená sluncem. Zpomal na chvilku, sedni si, zavři oči a nech se na vlnách meruňkové chuti unášet zpět do dětství. A to jsem ti popsala ani en půlku boxu!

 

Vstupenka do ovocného ráje čeká tady!

 

A to nejlepší na konec! – SLADKÝ


Ať už je za okny tuhá zima, nebo spalující vedro, tělo si vždy najde záminku ke spotřebě o trochu více energetického paliva, aby mohlo fungovat. Tahle nadílka však není žádná konvenční sladkost. Pečlivě vybrané oříšky v lahodných polevách vynesou tvé chuťové receptory do oblak. A až se budeš vznášet nad mraky, pošli tam mandle Raffaello. Ty tě totiž vystřelí až do vesmíru! Letenky až nad mraky seženeš tady.

 

Tak který z nich to bude? Ať už padne volba na kterýkoliv, pravidla jsou jednoduchá! 

KŘUPEJ A BAV SE!
Veselá Veverka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz