POZOOOOOOR! DODÁNÍ DO MIKULÁŠE GARANTUJU JEN PRO OBJEDNÁVKY DO PÁTKU 25. 11. 2022!

Arašídová srdíčka

Arašídy jsou prostě láska. Pečení, vaření, studená kuchyně a nebo jen tak na zobání. Co je ale osudová láska? Přece arašídový krém! A když už takhle před Vánoci jede trouba na plné obrátky, zkus si z krému upéct i tohle netradiční cukroví. 

 

Na 1 plech arašídových srdíček potřebuješ:

 

150 g hladké mouky

50 g másla 

50 g arašídového krému – je libo čistý

50 g moučkového cukru

1 vejce 

Na ozdobení:

100 g kvalitní čokolády

 ingredience_Srdicka

  1. Veškeré suroviny smíchej dohromady a hnětačem (nebo ručně) důkladně promíchej.

  2. Zabal do potravinářské folie a nech uležet minimálně hodinu v lednici

  3. Rozválej na pomoučněné ploše a vykrajuj tvary dle libosti.
     
  4. Tvary pokládej na plech vystlaný pečícím papírem. 

  5. Peč v rozehřáté troubě na 180 °C po dobu 8 minut

  6. Nech vychladnout a ozdob rozehřátou čokoládou (nebo sněz jen tak, pochutnáš si stejně!).

 Srdicka

Sušenky uchovej ve vzduchotěsné nádobě v chladu a spotřebuj do 2 týdnů.

KŘUPEJ A BAV SE!
Veselá Veverka

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz