Arašídová srdíčka

Arašídy jsou prostě láska. Pečení, vaření, studená kuchyně a nebo jen tak na zobání. Co je ale osudová láska? Přece arašídový krém! A když už takhle před Vánoci jede trouba na plné obrátky, zkus si z krému upéct i tohle netradiční cukroví. 

 

Na 1 plech arašídových srdíček potřebuješ:

 

150 g hladké mouky

50 g másla 

50 g arašídového krému – je libo čistý

50 g moučkového cukru

1 vejce 

Na ozdobení:

100 g kvalitní čokolády

 ingredience_Srdicka

  1. Veškeré suroviny smíchej dohromady a hnětačem (nebo ručně) důkladně promíchej.

  2. Zabal do potravinářské folie a nech uležet minimálně hodinu v lednici

  3. Rozválej na pomoučněné ploše a vykrajuj tvary dle libosti.
     
  4. Tvary pokládej na plech vystlaný pečícím papírem. 

  5. Peč v rozehřáté troubě na 180 °C po dobu 8 minut

  6. Nech vychladnout a ozdob rozehřátou čokoládou (nebo sněz jen tak, pochutnáš si stejně!).

 Srdicka

Sušenky uchovej ve vzduchotěsné nádobě v chladu a spotřebuj do 2 týdnů.

KŘUPEJ A BAV SE!
Veselá Veverka

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení