Při objednávce nad 2000,- Kč máš dopravu zdarmaaaa! (platí jen pro GLS)

Vánoce už klepou na dveře! Otevřeš?

Měkké dárky jsou fajn a zaručená tutovka vánočního obdarovávání. Ale co takhle jedlé dárky? <3 Obdarovaný si pochutná a když je to v navíc i v obalu třeba ze skla, dar může rovnou být i upcykle. A to není málo! Dala jsem si oříšky dohromady a ty si teď můžeš přečíst tipy na dárky. Objednej do 16.12. do 15:00 a zásilka stihne i představení pod stromečkem.

 

Namaž si Vánoce na chleba!

Jeden z takových super jedlých dárků v upcykle balení jsou moje ořechové krémy Veselé Veverky. S těmi to ponožkám tutově natřeš. Že jste se ještě s krémy neseznámili? Velká chyba! Začneme ale pěkně popořád… totiž od oříšku! 

Krémy od Veselé Veverky jsou vyrobené z těch nejlepších oříšků, které upražím a rozemelu na ten nejjemnější krém. Arašídy nebo kešu, volba je jen na tobě. A pokud chceš dát krém skutečně velkému mlsounovi, dopřej mu krém se slaným karamelem nebo s bílou nebo jen čisté VEGAN arašídové nebe!

 Návrh bez názvu (3)

 

Osvědčená klasika

Boxy sem, boxy tam, boxy POŘÁD pro tebe tu mám! Obdaruj s nimi mámu, tátu, bráchu, ségru. A víš, kam se hodí úplně nejvíc? Do kanclu! Boxy totiž mají vyjímatelné šuplíčky, takže si každý může odnést svou oblíbenou mňamku ke svému stolu a tam nerušeně chroupat! Poslední šance pro milovníky fitness boxu a nebo to rozlouskneš ořechovým?

Milý Ježíšku, … (1)

Zamixujte si společně!

Děti let devadesátých a osmdesátých moc dobře ví, jak to tenkrát bylo s hudbou. Žádný Spotify, pěkně rádio a pořádná kazeta. Tak si nadělte k hudebnímu mixu mix oříšků v polevách a vzpomeňte si na napínavé chvíle u rádia! Stejně jako tehdy byla volba mezi dvěma top stanicemi, kde se hrály největší hity, i teď volíš mezi těmi nejlepšími z oříšků – kešu nebo mandle

 

Shake it!

Poslední rok byl hodně těžký. A aby byla síla na ten další, podaruj své okolí proteinovými nápoji od Veselé Veverky! Svaly rostou i jen při zmínce o lyofilizovaném ovoci! Bude to čokoláda–banán, malina-vanilka a nebo jahoda s vanilkou?

Návrh bez názvu (2) 

Tak co? Můžeš už hodit starost o dárky za hlavu a v klidu si užívat sváteční náladu? 

 

Křupej a bav se!
Veselá Veverka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz