Mandle v mléčné čokoládě a skořici 1KG

Neohodnoceno
250 Kč
Skladem (> 5 balení)
  • Složení: cukr, sušené mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, rostlinný tuk, sušená syrovátka, slunečnicový lecitin, skořicový prášek, mandle
  • Země původu: Velká Británie,

  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Nutriční hodnoty

    Energetická hodnota (Kcal) 542
    Energetická hodnota (Kj) 2248
    Tuky (g) 38 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 13
    Sacharidy (g) 41 z toho cukry (g) 39
    Vláknina (g) 3 Bílkoviny (g) 11
    Sůl (g) 0 Hustota g/cm3 0.85

     

    Popis

    Mandle je název pro jádro pecky plodu mandlovníku. Mandlovník je druh stromu rostoucích v subtropech. Více než polovinu hmotnosti mandlí tvoří tuky. Skládají se především z mononenasycených (34 %) a polynenasycených (11 %) mastných kyselin, hlavně kyseliny linolové, která v nervové soustavě plní důležitou funkci.

    Mandle v čokoládě ocení zejména milovníci sladkého. Jen těžce se od nich odtrhnete. Hledáte dokonalou kombinaci? Pak vsaďte na mandle v čokoládě při sledování nejnovějšího filmu. Uvidíte, že takový filmový večer vám zlepší náladu a zažehná smutek. Mandle v čokoládě můžete zobat kdykoliv - večer, v práci, na výletě, při čtení knihy anebo ke kávičce. V ústech se vám nádherně rozplyne sladká čokoládová chuť, kterou posléze doplní lehce hořká mandlová.

    Vlastnosti mandlí v čokoládě:

    •  Obsahují velké množství vitamínů a minerálů: hořčík, zinek, měď, mangan, fosfor, železo, vápník, vitamíny E i B, které jsou důležité pro osoby trpící osteoporózou a demineralizací kostí.
    •  Mají příznivý vliv na zdravou funkci kardiovaskulární soustavy, přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, podporují normální energetický metabolismus a podílí se na řádném procesu dělení buněk.
    •  Jsou významným přírodním zdrojem bílkovin, které zodpovídají za pevnost svalů a za regeneraci buněk, přispívají ke zpevnění kostí a posílení imunity (množství rostlinné bílkoviny je v mandlích téměř stejné jako množství živočišné bílkoviny v libovém mase, rostlinnou bílkovinu ale dokáže organismus lépe zpracovat).
    •  Příznivě působí na činnost oběhové soustavy (jejich konzumace minimálně 2x do týdne snižuje riziko vzniku infarktu).
    •  Podporují vznik prospěšných bakterií, které v trávicím traktu normalizují látkovou výměnu.
    •  Pravidelné užívání zlepšuje poznávací schopnosti, posiluje paměť a zvyšuje mozkovou aktivitu.
    •  Uklidňují nervovou soustavu a odstraňují příznaky napětí a deprese, pomáhají při nespavosti a poruchách spánku.
    •  Prospívají zraku.
    •  Nabíjí organismus energií (doporučená denní dávka je jedna hrst mandlí).
    •  Jsou ideální pro těhotné ženy, podporují tvorbu mateřského mléka.
    •  Mandlové mléko je skvělou alternativou neodstředěného mléka kravského.
    •  Mandlové máslo účinně posiluje vlasy i nehty, zvláčňuje a omlazuje pokožku.

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Plody v čokoládě a jogurtu
    Hmotnost: 1 kg
    SLOŽENÍ: Bez lepku, Bez SO2
    Složení: MLÉČNÁ čokoláda, cukr, sušené MLÉKO, kakaové máslo, kakaová hmota, rostlinný tuk (palmový), sušená SYROVÁTKA, emulgátor :slunečnicový lecitin (E322) skořicový prášek, MANDLE
    Nutriční hodnoty: Kcal: 542, KJ: 2258, Tuky: 38,4, z toho nasycené mastné kyseliny: 13,8, Sacharidy: 41,1, z toho cukry: 39,8, Vláknina: 3, Bílkoviny: 11,6, Sůl: 0,3
    Země původu: Velká Británie
    Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz