Jahody v hořké čokoládě (sušené mrazem) 1KG

Neohodnoceno
350 Kč
Skladem (> 5 kg)
  • Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, jahody, arabská guma, šelak, glukózový sirup, palmový olej
  • Země původu: Nizozemsko,

  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Nutriční hodnoty

    Energetická hodnota (Kcal) 503
    Energetická hodnota (Kj) 2107
    Tuky (g) 30 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 19
    Sacharidy (g) 51 z toho cukry (g) 47
    Vláknina (g) 7 Bílkoviny (g) 4
    Sůl (g) 0 Hustota g/cm3 0.77

     

    Popis

    Milujete jahody a hořkou čokoládu? A co kdybychom vám řekli, že jsme vaše dvě velké vášně spojili do jedné?! Jahody v hořké čokoládě se stanou vaším favoritem. Nebudete se moct od nich odtrhnout. Budete si je chtít vychutnávat každý den. Zároveň jsou naše jahody sušené mrazem, což znamená, že si zachovávají mnohem více původní chuti a vůně a veškeré vitamíny a minerály. Je to, jako byste jedli jahody čerstvé, zrovna utržené na zahrádce. Ovšem díky absenci vody jsou krásně křupavé a v hořké čokoládě jim zkrátka neodoláte. Jahody jsou zdrojem vitamínu C, E, A a B. Tyto vitamíny přispívají k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, k normální tvorbě kolagenu, k normální činnosti nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k udržení normálního stavu zraku. Vychutnejte si proto zdravou a hříšně dobrou pochoutku v podobě jahod v čokoládě. Jen pozor - rychle mizí z misky! Zdravé mlsání, to je Veselá Veverka.

    Lyofilizace neboli sušení mrazem je jedním ze způsobů sušení. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Sušené ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, a také všechny minerály a vitamíny, které jsou v daném ovoci obsaženy. Takto vysušené ovoce je oproti běžnému sušení 100% přírodní a bez přidaného cukru, zachovává si chuť, barvu a strukturu. Lyofilizace eliminuje většinu mikrobiálních nečistot a zajišťuje dlouhou trvanlivost produktu.

    Jahody obsahují velké množství vitamínu C a organických kyselin. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra a vápník.

    Vlastnosti:

    • Obsahují antioxidační látky
    • Mají ochranný účinek na nervové buňky
    • Jedná se o rostlinné antibiotikum - podporují vylučování kyseliny močové, doporučují se proto při dně a revmatu
    • Pomáhají předcházet arterioskleróze a brzdí její další postup
    • Řadí se mezi ovoce s nejnižším obsahem kalorií – jsou tedy vhodnou stravou při různých dietách včetně těch redukčních a očistných
    • Snižují syntézu cholesterolu v játrech

     

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Plody v čokoládě a jogurtu
    Hmotnost: 1 kg
    SLOŽENÍ: Bez lepku, Bez SO2
    Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz