Jerky hovězí chilli sriracha 23g

Neohodnoceno
Značka: JimJerky
49 Kč
Skladem (> 5 ks)
  • Složení: hovězí maso (89, 4%), zvlhčovadlo: glycerol, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, řepkový olej, kořenící směs Sriracha, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, extrakt z droždí, přírodní aroma
  • Země původu: Česká republika

  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Nutriční hodnoty

    Energetická hodnota (Kcal) 292
    Energetická hodnota (Kj) 1220
    Tuky (g) 9,6 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 3,3
    Sacharidy (g) 9,1 z toho cukry (g) 2,2
    Vláknina (g) 0 Bílkoviny (g) 42
    Sůl (g) 3,7 Hustota g/cm3 0.00

     

    Popis

    Máte rádi sušené maso a chilli? Kombinaci obou naleznete v jerky hovězím mase s omáčkou Sriracha. Sušené maso jerky pochází ze Severní Ameriky, kde Indiáni technikou sušení dokázali uchovat maso na pozdější dobu. Název jerky pochází z kečuánského slova „ch‘arqui“, které označuje právě sušené maso. Možná jste v souvislosti se sušeným mase slyšeli i název biltong. Biltong je název pro sušené maso z jižní Afriky. V čem tkví výhoda sušeného masa? Je to skvělý zdroj bílkovin a energie na cesty. Jeho skladování je jednoduché, protože nepotřebujete lednici a díky jeho malým rozměrům si ho můžete vzít do kapsy a vyrazit na výlet.

    Příprava sušeného masa

    Na výrobu se používá nejkvalitnější hovězí maso, které se před sušením krájí na tenké plátky a marinuje se v soli, koření a omáčce Sriracha. Poté dochází k sušení při cca 70°C po dobu 6-12 hodin. Sušené maso je pak možné skladovat při pokojové teplotě a vzít si ho třeba do práce nebo do fitka.

    My z Veselé Veverky vám doporučujeme vyzkoušet namočit sušené hovězí do omáčky Spicy Honey. Pokud si budete brát sušené maso jako svačinu na výlet, nezapomeňte k němu přibalit třeba oříšky z naší nabídky. 

     

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Zdravé potraviny
    Hmotnost: 0.023 kg
    SLOŽENÍ: Bez lepku, Bez SO2, Bez laktózy
    Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz