Při objednávce nad 2000,- Kč máš dopravu zdarmaaaa! (platí jen pro GLS)

Valentýnské boxy

Blíží se únor a všichni víme, co to znamená! V půlce měsíce se vyznává láska, že i v těch největších mrazech hoří tváře vzrušením. Dala jsem tlapičky dohromady a vymyslela s dalšími Veselými Veverkami dva úplně nové boxy (do 14.2. s 20% SLEVOU!) pro všechny zamilované, milované a hlavně mlsné!

PRO NĚJ

V boxu PRO NĚJ jsou epesní slané pochoutky, které si skvěle rozumí s fotbalovým zápasem a dobrým drinkem zlatavé barvy (k ničemu nenabádám). Uzené mandle jsou top strop lahoda a lid kotliny české si na uzeninách ujíždí odjakživa a ani oříšky uzenému aromatu neunikly. A s mandlemi si kouř rozumí opravdu dobře!

valentyn_pro nej

Klasika všech ořechových mixů jsou pistácie. Poťouchlé zelené oříšky, které jsou opravdu návykovou peckou! Pokud se zvládneš v půlce louskání zastavit a odložit je bokem, napiš mi snad do zpráv na Facebooku, protože ty musíš být přírodní úkaz! 

Posvátná ořechová trojice je završena solenými praženými kešu. Známá jemně máslová chuť se díky šetrnému pražení na jazyku pořádně rozvine a kešu tak právem společně s pistáciemi okupují přední příčky oblíbenosti ořechomilců. Celý box je komplet VEGAN a BEZ LEPKU!

PRO NI

Nezapomněli jsme ani na ořechomilovnice (a fanklub sladkých dobrůtek z mého e-shopu). Odpálíme to mandlemi raffaelo, které od svého uvedení na e-shopu pravidelně trhají rekordy v prodejnosti. Aby ne! Jemný kokos je v kombinaci s bílou holandskou čokoládou fakt opravdu terno a závislost si na nich neudělají snad jen lidé alergičtí na kokos a i ti si už někdy určitě zobli!

box_pro ni

Až dojdou v boxu mandle v kokosu, můžeš pokračovat ve volném stylu malinovými mandlemi. Jemná chuť tohohle krásné růžového ovoce připomíná letní toulky po loukách, když se slunce plnou silou opírá do rozpálené louky. A protože bílé holandské čokolády není nikdy dost, pod práškem z lyofilizovaných malin najdeš opět tenhle poklad ze Západu!

A na závěr čekají podmanivé višně v hořké čokoládě. Chuť známá v dětství, kdy jsme se hrnuli k lákavé růžové bonboniéře, kde čekalo bohužel trpké překvapení v podobě višňového likéru. Ten jsem si tentokrát odpustila na tebe tak čeká super náhrada klasickým bonboniér, která je komplet BEZ LEPKU.

Tak co? Dopřeješ svému protějšku Valentýna s chutěmi od Veselé Veverky? Pamatuj, že od 25. 1. až do Valentýna 14.2. budou boxy s 20% slevou.

 

KŘUPEJ A BAV SE

Veselá Veverka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz