Drobné vločky z amarantu v biokvalitě s lehce oříškovou chutí. Amarantovou kaši z nich připravíte během pár minut. Vhodné jsou také na zahuštění mnoha pokrmů. Vhodné na...
Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Jejich chuť je velice jemná a lahodná. Přidejte si je například do jogurtu, smoothie nebo zeleninové...
Ovesné vločky Naturalis mají vysoký obsah rozpustné i nerozpustné vlákniny, která má blahodárné účinky právě na naše střeva a kompletně zažívání. Připravíte si z nich nejen...
Ovesné vločky Naturalis mají vysoký obsah rozpustné i nerozpustné vlákniny, která má blahodárné účinky právě na naše střeva a kompletně zažívání. Připravíte si z nich nejen...
Jemné pohankové vločky vznikají lisováním pohankových zrn. Mají výraznou oříškovou chuť a vůni typickou pro pohanku. Připravte si z nich výbornou pohankovou kaši nebo si je...
Quinoa jak ji známe, jsou vlastně semena byliny merlíku čilského a řadí se mezi pseudoobiloviny (podobně jako např. pohanka). Vyzkoušejte quinoové vločky, ze kterých vytvoříme...
Rýžové vločky se vyrábějí z celozrnné rýže, čímž je dosaženo zachování maximálního množství cenných nutričních látek. Jsou vhodné na přípravu rýžové kaše nebo je lze přidat...
Špaldové vločky jsou formou moderní pšenice a zejména výživný zdroj energie a zdravých pomalých sacharidů. Špaldové vločky mohou být připraveny mnoha způsoby a jsou ideální...
Žitné vločky jsou výborné například jako zavářka do polévky nebo pro přípravu různých pokrmů. Velmi často jsou žitné vločky skvělým základem pro zdravou a bohatou snídani, která...