Drobné vločky z amarantu v biokvalitě s lehce oříškovou chutí. Amarantovou kaši z nich připravíte během pár minut. Vhodné jsou také na zahuštění mnoha pokrmů. Vhodné na...
Granola Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů. Pochutnat si na něm můžete i "jen tak"....
Granola s brusinkami Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí brusinek, meruněk, datlí a švestek. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako...
Granola s čokoládou Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí hořké čokolády. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů....
Granola s jablky Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí jablek, slunečnicových semínek a skořice. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako...
Granola s karobem Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí karobu, slunečnicových semínek, kokosu a rozinek. Chutná skvěle v rostlinném nápoji...
Granola s kokosem Naturalis BIO je zapečené křupavé müsli bez přidaného bílého cukru a porcí kokosu, slunečnicových semínek a rozinek. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo...
Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Jejich chuť je velice jemná a lahodná. Přidejte si je například do jogurtu, smoothie nebo zeleninové...
Kukuřičná kaše Naturalis BIO je přirozeně bezlepková. Výborná je na ranní snídaně, odpolední svačiny či ji lze přidat do těsta pro jeho odlehčení. Můžete s ní i obalovat...
Ovesné vločky Naturalis mají vysoký obsah rozpustné i nerozpustné vlákniny, která má blahodárné účinky právě na naše střeva a kompletně zažívání. Připravíte si z nich nejen...
Ovesné vločky Naturalis mají vysoký obsah rozpustné i nerozpustné vlákniny, která má blahodárné účinky právě na naše střeva a kompletně zažívání. Připravíte si z nich nejen...
Pohanková kaše je ideální pro nastartování dne. Připravte si rychlou snídaňovou kaši, doplňte oříšky, semínky, ovocem a dochuťte sirupem. Zamiluje si ji celá rodina. Rychlá na...
Jemné pohankové vločky vznikají lisováním pohankových zrn. Mají výraznou oříškovou chuť a vůni typickou pro pohanku. Připravte si z nich výbornou pohankovou kaši nebo si je...
Quinoa jak ji známe, jsou vlastně semena byliny merlíku čilského a řadí se mezi pseudoobiloviny (podobně jako např. pohanka). Vyzkoušejte quinoové vločky, ze kterých vytvoříme...
Rýžové vločky se vyrábějí z celozrnné rýže, čímž je dosaženo zachování maximálního množství cenných nutričních látek. Jsou vhodné na přípravu rýžové kaše nebo je lze přidat...
Špaldové vločky jsou formou moderní pšenice a zejména výživný zdroj energie a zdravých pomalých sacharidů. Špaldové vločky mohou být připraveny mnoha způsoby a jsou ideální...
Žitné vločky jsou výborné například jako zavářka do polévky nebo pro přípravu různých pokrmů. Velmi často jsou žitné vločky skvělým základem pro zdravou a bohatou snídani, která...