Banánová Mouka Naturalis BIO je prášek z vysoce kvalitních peruánských banánů s typickým aromatem. Použijte k dochucení a dosycení různých sladkých pokrmů či nápojů (např....
Kukuřičná mouka hladká Naturalis BIO je přirozeně bezlepková a kompletně bez alergenů. Připravíte z ní polentu i tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s...
Kukuřičná mouka polohrubá Naturalis BIO je přirozeně bezlepková a bez dalších alergenů. Připravíte z ní polentu i tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s...
Pohanková mouka je v některých zemích běžně používaná v palačinkách a dalších skvělých pokrmech. Má hodně vlákniny a bílkovin – je to skvělá alternativa k bílé mouce. Bez lepku...
Celozrnná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta. V kuchyni má zkrátka nespočet využití a vyplatí se mít ji ve své spíži. Obsahuje...
Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny. V kuchyni má opravdu nespočet využití a vyplatí se mít ji ve své spíži. Více informací naleznete zde >> Obsahuje...
Hladká pšeničná mouka je oblíbenou surovinou při přípravě housek, croissantů, koláčů, vaflí, koblih, palačinek, lívanců, dortů, muffinů, cukroví a dalších dobrot, které máte...
Mouka polohrubá se používá na veškeré klasické domácí pečené nekynuté hmoty a těsta (bábovky, perníky, makovníky, bublaniny – vesměs všechny třené a šlehané hmoty). V kuchyni má...
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Vyrábí se z rýže a je vhodná jak k zahuštění polévek tak i pro domácí pečení a také přípravu studených dezertů. Neobsahuje lepek BIO...
Celozrnná špaldová mouka je umleta z celého zrna. Je vhodná na domácí knedlík, noky či chléb. Skvělý pomocník na pečení. Do receptů, kde používáte bílou mouku, je ideální přidat...
Celozrnná špaldová mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy. Obsahuje...
Žitná mouka celozrnná vzniká namletím celého žitného zrna, a proto má větší obsah vlákniny a výživných látek. Celozrnná žitná mouka je vhodná především k pečení nebo zahušťování...