Cizrně se též říká římský hrách. Má jemnou oříškovou chuť a lehce krémovou konzistenci. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek. Nejvyhledávanější a...
Černá čočka Naturalsi BIO je nejdrobnějším druhem našich čoček. Po uvaření má tmavou hnědo-zelenou barvu a zachovává si svůj tvar. Má příjemnou chuť a hodí se do kombinace s...
Červená čočka Naturalis BIO nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do červeno-oranžové barvy. Po uvaření se snadno rozpadá, proto se nejčastěji používá k přípravě kaše...
Červenou čočku celou neloupanou Naturalis BIO si zamilujete stejně, jako její loupanou variantu. Při vaření se nerozpadne, což oceníte zejména v zelenino-luštěninových pokrmech...
Červená čočka půlená loupaná Naturalis BIO nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do červeno-oranžové barvy. Po uvaření se snadno rozpadá, proto se nejčastěji používá k...
Čočka tmavozelená Naturalis je pěstována v BIO kvalitě. Její příprava je velice rychlá a při vaření dobře drží tvar. Má široké využití jak ve studené, tak i v teplé kuchyni....
Fazole adzuki Naturalis BIO sice nesou název "fazole", ale jsou příbuzné spíše mungu. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do řady sladkých jídel....
Fazole bílé Naturalis BIO jsou výborné chuti a jemné konzistence. Jedná se o největší druh fazolí. Mají nepatrně nasládlou chuť, proto se hodí nejen do slaných, ale i do...
Fazole červená "ledvina" Naturalis BIO mají výraznou chuť a trochu větší velikost. Jsou vhodné jako náhrada masa či i jako klasická příloha. Mají široké využití jak v teplé, tak...
Fazole mungo Naturalis BIO je výtečná exotičtější luštěnina se specifickou vůní. Velmi oblíbené jsou v indické a čínské kuchyni. Fazolky jsou chutné jako příloha, v salátech...
Fazole navy Naturalis BIO jsou specifické svou chutí i barvou. Velice oblíbené jsou po celém světě. Nejraději je mají však v asijské kuchyni. Fazolky jsou chutné jako příloha, v...
Fazole pinto jsou středně velké strakatá fazole. Mají lahodnou, svěží a zároveň lehce pikantní chuť. Jejich využití v kuchyni je opravdu široké. Hodí se do teplé i studené...
Zelený hrách celý Naturalis BIO má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Vyniká skvělou krémovou chutí, která se dá platnit v polévkách či kaších. Dokonale nasytí,...
Zelený hrách půlený Naturalis BIO má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený (stejně jako hrách zelený celý). Vyniká skvělou krémovou chutí, která se dá platnit v polévkách či...
Žlutý půlený hrách Naturalis BIO vyniká rychlou a snadnou přípravou. Hodí se do polévek, pomazánek i jako příloha. Hrách je loupaný, a díky tomu ho tělo dobře stráví. Dokonale...
Připravte si domácí popcorn v BIO kvalitě. Můžete si ho udělat naslano i nasladko. Oblíbená pochoutka nejen k filmu. Snadná a rychlá příprava jak v hrnci, tak i v mikrovlné...
Sójové boby Naturalis BIO jsou v té nejautentičtější podobě. Sóju v dnešní době známe spíš jako prášek či v podobě rostlinného nápoje. Zkuste si z běžných zdravých bobů uvařit...