Amarant je přirozeně bezlepková takzvaná pseudoobilovina. Dobře se kombinuje s rýží, jáhly, pohankou či jinými obilovinami. Lze z něj připravit skvělé "rizoto" či ho přidat do...
Banánová Mouka Naturalis BIO je prášek z vysoce kvalitních peruánských banánů s typickým aromatem. Použijte k dochucení a dosycení různých sladkých pokrmů či nápojů (např....
Bulgur pohankový Naturalis BIO je vyroben ze 100% lámané pohanky. Můžete ho připravovat jak na sladko, tak i na slano. Hodí se i na přípravu karbanátků, zeleninových placiček a...
Bulgur pšeničný Naturalis BIO je vyroben z divoké pšenice. Můžete ho připravovat jak na sladko, tak i na slano. Hodí se i na přípravu karbanátků, zeleninových placiček a...
Cizrně se též říká římský hrách. Má jemnou oříškovou chuť a lehce krémovou konzistenci. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek. Nejvyhledávanější a...
Černá čočka Naturalsi BIO je nejdrobnějším druhem našich čoček. Po uvaření má tmavou hnědo-zelenou barvu a zachovává si svůj tvar. Má příjemnou chuť a hodí se do kombinace s...
Červená čočka Naturalis BIO nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do červeno-oranžové barvy. Po uvaření se snadno rozpadá, proto se nejčastěji používá k přípravě kaše...
Červenou čočku celou neloupanou Naturalis BIO si zamilujete stejně, jako její loupanou variantu. Při vaření se nerozpadne, což oceníte zejména v zelenino-luštěninových pokrmech...
Červená čočka půlená loupaná Naturalis BIO nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do červeno-oranžové barvy. Po uvaření se snadno rozpadá, proto se nejčastěji používá k...
Čočka tmavozelená Naturalis je pěstována v BIO kvalitě. Její příprava je velice rychlá a při vaření dobře drží tvar. Má široké využití jak ve studené, tak i v teplé kuchyni....
Fazole adzuki Naturalis BIO sice nesou název "fazole", ale jsou příbuzné spíše mungu. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do řady sladkých jídel....
Fazole bílé Naturalis BIO jsou výborné chuti a jemné konzistence. Jedná se o největší druh fazolí. Mají nepatrně nasládlou chuť, proto se hodí nejen do slaných, ale i do...
Fazole červená "ledvina" Naturalis BIO mají výraznou chuť a trochu větší velikost. Jsou vhodné jako náhrada masa či i jako klasická příloha. Mají široké využití jak v teplé, tak...
Fazole mungo Naturalis BIO je výtečná exotičtější luštěnina se specifickou vůní. Velmi oblíbené jsou v indické a čínské kuchyni. Fazolky jsou chutné jako příloha, v salátech...
Fazole navy Naturalis BIO jsou specifické svou chutí i barvou. Velice oblíbené jsou po celém světě. Nejraději je mají však v asijské kuchyni. Fazolky jsou chutné jako příloha, v...
Fazole pinto jsou středně velké strakatá fazole. Mají lahodnou, svěží a zároveň lehce pikantní chuť. Jejich využití v kuchyni je opravdu široké. Hodí se do teplé i studené...
Zelený hrách celý Naturalis BIO má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Vyniká skvělou krémovou chutí, která se dá platnit v polévkách či kaších. Dokonale nasytí,...
Zelený hrách půlený Naturalis BIO má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený (stejně jako hrách zelený celý). Vyniká skvělou krémovou chutí, která se dá platnit v polévkách či...
Žlutý půlený hrách Naturalis BIO vyniká rychlou a snadnou přípravou. Hodí se do polévek, pomazánek i jako příloha. Hrách je loupaný, a díky tomu ho tělo dobře stráví. Dokonale...
Jáhly Naturalis BIO jsou přirozeně bezlepkové, dobře stravitelné, výživné, velmi chutné. Potěší Vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro...
Připravte si domácí popcorn v BIO kvalitě. Můžete si ho udělat naslano i nasladko. Oblíbená pochoutka nejen k filmu. Snadná a rychlá příprava jak v hrnci, tak i v mikrovlné...
Kukuřičná mouka hladká Naturalis BIO je přirozeně bezlepková a kompletně bez alergenů. Připravíte z ní polentu i tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s...
Kukuřičná mouka polohrubá Naturalis BIO je přirozeně bezlepková a bez dalších alergenů. Připravíte z ní polentu i tortilly. Lze ji také přidat do těsta pro jeho odlehčení nebo s...
Kuskus celozrnný Naturalis BIO je vyroben ze sušené pšeničné krupice. Jeho výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny...
Kuskus Naturalis BIO je vyroben ze sušené pšeničné krupice. Jeho výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo...
Zeleninový kuskus je rychlovka, když je málo času. Přidejte jen bylinky, olivový olej a citronovou šťávu. Z hrnce na talíři bude za chvilku! Snadné na přípravu Vhodné pro...
Pohanka loupaná kroupy Naturalis BIO je vyrobena ze 100% lámané pohanky. Můžete ji připravovat jak na sladko, tak i na slano. Hodí se jako přísada do karbanátků, zeleninových...
Pohanka loupaná lámaná Naturalis BIO je vyrobena ze 100% pohanky. Můžete ji připravovat jak na sladko, tak i na slano. Hodí se jako přísada do karbanátků, zeleninových placiček...
Pohanka neloupaná lámaná Naturalis BIO je vyrobena ze 100% pohanky. Neloupaná pohanka není určena k přímé konzumaci, ale k pěstování natě či k přípravě čaje. Vhodná na...
Pohanková mouka je v některých zemích běžně používaná v palačinkách a dalších skvělých pokrmech. Má hodně vlákniny a bílkovin – je to skvělá alternativa k bílé mouce. Bez lepku...
Polenta instantní Naturalis BIO je přirozeně bezlepková. Výborná je na ranní snídaně či ji lze přidat do těsta pro jeho odlehčení. Můžete s ní i obalovat. Upečte si třeba...
Pšenice ozimá Naturalis BIO je celé zrno pšenice. Můžete si z ní vyrobit svou vlastní mouku či ji můžete uvařit jako přílohu a zkonzumovat ji stejným způsobem jako rýži či...
Pšenice špalda Naturalis BIO je celé zrno speciálního druhu pšenice - špaldy. Můžete si z ní vyrobit svou vlastní mouku či ji můžete uvařit jako přílohu a zkonzumovat ji stejným...
Celozrnná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta. V kuchyni má zkrátka nespočet využití a vyplatí se mít ji ve své spíži. Obsahuje...
Celozrnné mouky mají oproti bílým více živin a vlákniny. V kuchyni má opravdu nespočet využití a vyplatí se mít ji ve své spíži. Více informací naleznete zde >> Obsahuje...
Hladká pšeničná mouka je oblíbenou surovinou při přípravě housek, croissantů, koláčů, vaflí, koblih, palačinek, lívanců, dortů, muffinů, cukroví a dalších dobrot, které máte...
Mouka polohrubá se používá na veškeré klasické domácí pečené nekynuté hmoty a těsta (bábovky, perníky, makovníky, bublaniny – vesměs všechny třené a šlehané hmoty). V kuchyni má...
Quinoa černá Naturalis BIO je svěží a lehká alternativa divoké rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití jako přídavek do salátů, nádivky či...
Quinoa Naturalis BIO je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (kromě přílohy ) jako přídavek do salátů, nádivky...
Rýže basmati Naturalis BIO je typická svými dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Basmati je přirozeně...
Rýže basmati neupravená Naturalis BIO je typická svými dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Basmati je...
Rýže černá Naturalis BIO je neupravená a dlouhozrnná. Označení "neupravená" značí, že při výrobě nebyla leštěná ani broušená. Má široké využití v kuchyni jako exotická příloha....
Rýže červená neloupaná Naturalis BIO je celozrnnná / dlouhozrnná, bezlepková (stejně jako všechny ostatní rýže) a příjemně křupavá. Má široké využití v kuchyni jako zajímavá...
Rýže dlouhozrnná neupravená Naturalis BIO má široké využití v kuchyni jako příloha či v salátech nebo rizotech. Po uvaření získá zlatou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme ji...
Rýže jasmínová Naturalis BIO má jemnou přirozenou vůni květin. Jelikož je po uvaření lepivější, hodí se i k omáčkám. Díky své chuti a konzistenci můžete rýži využít i ve...
Rýže jasmínová neupravená Naturalis BIO má jemnou přirozenou vůni květin. Jelikož je po uvaření lepivější, hodí se i k omáčkám. Díky své chuti a konzistenci můžete rýži využít i...
Rýže kulatozrnná neupravená Naturalis BIO je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální je na přípravu italského "rissota" či jiných krémových rýžových...
Rýže tříbarevná Naturalis BIO se skládá (jak již název napovídá) ze 3 druhů rýže - neupravené dlouhozrnné, červené a černé. Kombinace skvělých chutí a barev dodá Vašim pokrmům...
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Vyrábí se z rýže a je vhodná jak k zahuštění polévek tak i pro domácí pečení a také přípravu studených dezertů. Neobsahuje lepek BIO...
Sójové boby Naturalis BIO jsou v té nejautentičtější podobě. Sóju v dnešní době známe spíš jako prášek či v podobě rostlinného nápoje. Zkuste si z běžných zdravých bobů uvařit...
Celozrnná špaldová mouka je umleta z celého zrna. Je vhodná na domácí knedlík, noky či chléb. Skvělý pomocník na pečení. Do receptů, kde používáte bílou mouku, je ideální přidat...
Celozrnná špaldová mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy. Obsahuje...
Žitná mouka celozrnná vzniká namletím celého žitného zrna, a proto má větší obsah vlákniny a výživných látek. Celozrnná žitná mouka je vhodná především k pečení nebo zahušťování...